VI SER FRAM TIL MER SKIGLEDE FRA CA 10. DESEMBER 2022. HA EN FLOTT HØST SÅ LENGE!

Sommer på Sjusjøen

Sjusjøen er et fantastisk sted om sommeren også. Her finner du utallige turmuligheter, sykkelstier, badeplasser, butikker og restauranter. Her er noe av det du kan finne på i sommer.
Les mer

VELKOMMEN TIL SKIGLEDE!

Sjusjøen Skisenter er et familievennlig skianlegg med fokus på gode opplevelser for både store og små. Vi tilbyr skiskole og har en fullverdig skiutleie i vår butikk.
Les mer

Sommer på Sjusjøen

Sjusjøen er et fantastisk sted både sommer og vinter. Her finner du utallige turmuligheter, sykkelstier, badeplasser, butikker og restauranter. Her er noe av det du kan finne på i sommer.
Les mer
For det meste sol

Værmelding

For det meste sol

Åpne heiser

Temperatur

18°

Åpne heiser

Vindstyrke

1.8 m/s

Åpne heiser

Åpne heiser

0/4

Åpne heiser

Åpne bakker

0/8

Snø dybde

Snødybde

0cm

Sist oppdatert: 08.08.2022 09:40

Sykkelutleie

I år finner du sykkelutleie i kaféen i 1. etasje. Der kan du i tillegg leie sykkelvogn, hjelmer, flytevester, fiskeutstyr for barn, flytevest, frisbee, volleyball, fotball og mer. Det er også salg av sykkelkart,
Les mer

Åpningstider sesongen 2022–2023

Ordinær åpningstid for Sjusjøen Skisenter er kl. 10.00 til 15.30. Fra 11. februar har vi åpent til kl 16:30
Se andre åpningstider

Skiutleie

Her kan du leie det du trenger eller komplette pakker for alpint, snowboard og langrenn til både voksne og barn. Du kan også leie pulk.
Priser skiutleie

Skiskole

Vi tilbyr skiskole for alle fra 5 år. Våre erfarne instruktører underviser i alpint, snowboard og telemark. Vi tar også kursing i park-kjøring på ski og brett.
Priser og booking skiskole

Praktisk informasjon

Her finner du praktisk informasjon i forbindelse med besøket ditt.
Les mer

Løypekart

Hos oss finner du totalt 4 heiser og 7 km med løyper fordelt på 8 nedfarter. Våre løyper har en høydeforskjell på 250 meter og vår lengste nedfart er 2,2 km lang.
Les mer
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram