Løypekart

Hos oss finner du totalt 4 heiser og 7 km med løyper fordelt på 8 nedfarter. Våre løyper har en høydeforskjell på 250 meter og vår lengste nedfart er 2,2 km lang.

Vår seksseters stolheis tar deg med til en fantastisk utsikt som du får på toppen av skianlegget. På toppen finner du en fin barnebakke med båndheis og Brannhytta. Brannhytta er en liten og sjarmerende café som er åpen alle helger hele vinteren og i juleferien, vinterferien (uke 8 og 9) og i påska.

LøyperVanskelighetsgradTegnforklaring
1. UtsiktsløypaGrønnMeget lett
2. NatrudstilløypaBlåLett
3. Skogløypa (A+B)BlåLett
4. SkogshengetSvartKrevende
5. FjelldokkaRødMiddels
6. EftasbakkenGrønnMeget lett
7. BarnebakkenGrønnMeget lett
8. ParkområdetSvartKrevende

Barneområde

Sjusjøen Skisenter har et eget barneområde som er gratis for alle. Barneområdet ligger nederst i skianlegget, bak cafébygget. Det er en lett bakke på rundt 250 meter. Bakken er fylt med morsomme elementer som gjør skikjøringen til en lek for de minste. Eftasbakken som ligger ved siden av barneområdet er en fin nedfart for de som ønsker å ta skrittet videre fra barnebakken. Også her er det ulike elementer som hopp og bokser i ulik vanskelighetsgrad.

Sjusjøparken

I parken finner du et stort variasjon av rails, bokser, hopp og andre morsomme elementer. Parken er populær blant snowboard og twintip kjørere. Parken er tilpasset både til nybegynnere og viderekommende. Kanskje vi får til en konkurranser i løpet av sesongen?

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram