Sommer i Sjusjøen Skisenter og Natrudstilen

Sjusjøen er et fantastisk sted både sommer og vinter. Her finner du utallige turmuligheter, sykkelstier, badeplasser, butikker og restauranter. Her er noe av det du kan finne på hos oss i Natrudstilen i sommer.

Se også www.visitsjusjoen for flere aktiviteter og overnatting på Sjusjøen!

Brannhytta

Du finner Brannhytta på toppen av Natrudstilen. Vi har åpent hver dag fra 18. juni – 14. august fra kl. 11:00 – 16:00. Prøv våre deilige nybakte kanelsnurrer! Vi har også vafler, glutenfrie vafler, is, kaffe, saft og brus. På sensommer og utover høsten har vi åpent hver helg og i høstferieukene er det åpent hver dag.

Det er flere måter å komme seg opp til Brannhytta på. Følg stier i løypetraseer eller start turen fra Utsikten på Rømåsen. Vegen derfra er tilrettelagt for rullestoler, barnevogner og sykler.

God tur!

Frisbeegolf med 18 kurver

Nybegynnersett kan kjøpes i Kafeen når den er åpen. Ellers har Sport1 på Sjusjøen et bredt utvalg med disc’er.

Her er det bare å hive seg på 😊

Sykkelutleie

I år finner du sykkelutleie i kaféen i 1. etasje. Der kan du i tillegg leie sykkelvogn, hjelmer, flytevester, fiskeutstyr for barn, flytevest, frisbee, volleyball, fotball og mer. Det er også salg av sykkelkart, frisbeer, volleyball, fotball, litt fiskeutstyr, turkart og mer.

Kontaktinformasjon: tlf: 950 61 200 eller e-post: aktivitet@ringsaker-almenning.no

Sport1 på Sjusjøen har også sykkelutleie. Se her for informasjon om åpningstider og informasjon. Sport 1 Sjusjøen | Sport 1 - Ekte Sport

Kafé i Natrudstilen

Fredag 24. juni åpner kaféen. Dette er en enkel kafe der du får kjøpt forskjellig kaffe, te, kakao, sveler, ferskpåsmurte bagetter og rundstykker, bakst, is, kaldt drikke og mer. Det blir også salg av produkter fra lokale matprodusenter.

Åpningstider blir kl. 11.00-16.00 fredag, lørdag og søndag, fra 24. juni til og med 14. august, uke 29 og 30 er det åpent hele uka.

Fra 20. August er det åpent lørdag og søndag fram til høstferien. Høstferieukene er det åpent hver dag. Det kan bli endringer i dager/tider om etterspørselen tilsier det.

Kontakt oss på tlf: 950 61 200 eller e-post: aktivitet@ringsaker-almenning.no

GOD SOMMER!!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram